Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Gymnasieskola

Forshaga kommun har ingen egen gymnasieskola, elever från kommunen går i olika gymnasieskolor främst i Värmland. Genom ett samverkansavtal mellan de värmländska kommunerna får elever från Forshaga fritt söka gymnasieskolor i Värmlands län.

 

Gymnasieskola i Värmland

Gymnasium.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns information om Värmlands alla gymnasieskolor och gymnasieprogram samlade på en plats. Elever kan även söka till nationella program och inriktningar i andra kommuner. De tas då in först om det blir lediga platser (frisök). Ytterligare information om nationella program, gymnasium och studiemedel hittar du under "Gå direkt till". Kontaktuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till gymnasieskolorna i Karlstad.

Gymnasieskola i Karlstad

De flesta av kommunens gymnasieelever går i någon av Karlstads skolor. Vill du veta mer om vilka skolor som finns i Karlstad, vilka inriktningar, kontaktuppgifter och hur man ansöker finns information på Karlstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ForshagaAkademin, gymnasiefriskola

I Forshaga finns en gymnasiefriskola med riksrekrytering (Forshaga Akademin) med fyra inriktningar. ForshagaAkademinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kontaktuppgifter, vilka inriktningar som finns att välja, etc finns att läsa på deras webbplats.

Ansök till gymnasiet i Värmland och Åmål

Du ansöker till gymnasiet i Värmland och Åmål via Webbansökan gymnasieantagningen länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ansökan gymnasiet via blankettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Elevinflytande och individuella uppföljningsplaner

På respektive gymnasieskola kan du läsa mer om hur man arbetar med elevinflytande och de individuella uppföljningsplanerna. Läs mer på Karlstad kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta och jämnför gymnasieskolor

Hitta och jämnför olika gymansieskolor på Karlstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Betyg

Beställning av betygskopior gör du i den kommun du gick gymnasium i. Beställning av betygskopior.

Dela denna information:

Sidan uppdaterad: 2016-07-04

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00