Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Gymnasieskola

Forshaga kommun har ingen egen gymnasieskola, elever från kommunen går i olika gymnasieskolor främst i Värmland. Genom ett samverkansavtal mellan de värmländska kommunerna får elever från Forshaga fritt söka gymnasieskolor i Värmlands län.

Gymnasieskola i Värmland och Sverige

Gymnasium.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns information om Värmlands alla gymnasieskolor och gymnasieprogram samlade på en plats. Elever kan även söka till nationella program och inriktningar i andra kommuner. De tas då in först om det blir lediga platser (frisök). Ytterligare information om nationella program, gymnasium och studiemedel hittar du i länkarna under "Gå direkt till".

Gymnasieskola i Karlstad

De flesta av kommunens gymnasieelever går i någon av Karlstads skolor. Vill du veta mer om vilka skolor som finns i Karlstad, vilka inriktningar, kontaktuppgifter och hur man ansöker finns information på Karlstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Elevinflytande och individuella uppföljningsplaner

respektive skolas webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan man bland annat också läsa om hur man arbetar med elevinflytande och de individuella uppföljningsplanerna.


ForshagaAkademin, gymnasiefriskola

I Forshaga finns en gymnasiefriskola med riksrekrytering (Forshaga Akademin) med fyra inriktningar. Mer om ForshagaAkademinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kontaktuppgifter, vilka inriktningar som finns att välja, etc finns att läsa på deras webbplats.

Dela denna information:

Tipsa en kompis (öppnas i nytt fönster)

Share this information:

Tipsa en kompis (öppnas i nytt fönster)
Informationsägare: Ann-Charlotte Hedberg Eriksson

Sidan uppdaterad: 2015-12-18

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00