Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Autogiro och e-faktura

Autogiro

Fakturor från Forshaga kommun kan du betala via autogiro. Autogiro innebär att fakturans skickas till dig som vanlig men inbetalningskortet är makulerat och pengarna dras automatiskt från ditt konto.

För den som har autogiro betalas alltid fakturan exakt på förfallodagen och du slipper kravavgift och dröjsmålsränta. Du behöver bara se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto på fakturans förfallodag.

Det finns alltid möjlighet att stoppa en betalning om fakturan inte är rätt.

Autogiro är kostnadsfritt.

För att kunna börja betala dina fakturor via autogiro måster du lämna in en medgivandeblankett till oss på ekonomikontoret. En sådan blankett kan du ladda hem här eller beställa via
Lisa Andersson 054-17 20 21 eller Tina Henriksson 054-17 22 09.

Ifylld medgivandeblankett lämnar du in i kommunens reception eller skickar till:
Forshaga kommun
Lisa Andersson eller Tina Henriksson
Box 93
667 22 Forshaga

E-faktura - kund

Välj e-faktura och spara på miljön!
Nu kan du få dina fakturor i  elektronisk form - direkt till din egen internetbank. Smidigt för dig och bra för miljön. Anmälan för att få e-faktura gör du själv via din egen internetbank.

När du går in i din internetbank, ser du om det kommit en ny faktura. Alla uppgifter som belopp, OCR-nummer och betalningsdag är ifyllda i förväg och kan inte bli fel. En snabb kontroll och ett godkännande så är du klar.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-03-21

Sidan uppdaterad:

2019-03-21

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00