Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Enkät om avfall

Hjälp oss bli bättre att hantera av hushållens avfall. Är du en av de som slumpmässigt är utvald att svara på några frågor om avfallshanteringen? Då är vi tacksamma om du tar dig tid att svara.

Kundundersökning om avfall

Nöjda kunder är viktigt för oss och därför vill vi gärna veta vad våra kunder tycker om hanteringen av avfall för att vi ska kunna förbättra oss. Vi genomför därför en kundundersökning tillsammas med Hammarö och Grums kommuner. Bli  inte förvånad om du är en av våra slumpmässigt utvalda kunder som fått en enkät i brevlådan. Din åsikt är viktig för oss och därför vill vi redan nu tacka för att du ägnar några minuter åt att besvara enkäten.

För att genomföra enkätundersökningen har vi tagit hjälp av företaget Utredarna AB. Det är också de som besvarar eventuella frågor angående undersökningen. Kontaktuppgifter framgår i enkätens följebrev.

Länk till kundenkät avfalllänk till annan webbplats

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-03-14

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2018-12-19

  Fixartjänsten för äldre görs om


  Den fixartjänsten för äldre som vi tidigare kunnat
  erbjuda kommer att läggas ner. Vi kommer under 2019 arbeta för att ta fram en alternativ lösning, så äldre att även i fortsättningen kan få hjälp med...

 • 2018-12-18

  Välkommen till fullmäktige 18 december


  Välkommen till Forshaga kommunfullmäktiges möte tisdag 18 december klockan 18.30 i lärcenter. Fullmäktiges möten är öppna för allmänheten.
 • 2018-12-18

  Kan du ha rätt till bostadstillägg från Pensionsmyndigheten?


  Bostadstillägg är ett skattefritt tillägg till den allmänna pensionen. Du kan ansöka om bostadstillägget oavsett om du bor i hyrd bostad, bostadsrätt, eget hus, äldreboende eller ett annat boende. Til...

Sidan uppdaterad:

2018-03-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00