Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Ställ ut din tunna nu

Ställ ut din tunna så fort du kan om du har planerad sophämtning denna vecka. På grund av midsommarhelgen har Suez frångått vår planering och börjat hämta soporna tidigare än ordinarie dag.

Vår entreprenör för sophämtning, Suez, har på grund av midsommarhelgen frångått vår planering och börjat hämta soporna tidigare än ordinarie dag. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför för dig.

Ställ ut din tunna så fort som möjligt

Ställ ut din tunna så fort du kan. Hinner Suez inte tömma din tunna under dagen idag har de lovat att göra en extratömning imorgon, torsdag. Detta gäller endast dig med planerad hämtning ojämn vecka.

Det är viktigt att du låter din tunna stå ute tills den är tömd.

Om din tunna inte blir tömd idag

För att veta vilka hushåll som inte fått sin tunna tömd senast under dagen idag önskar vi att du mailar din adress till kommunteknik@forshaga.se.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-06-20

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-01-15

  Gör en insats för miljön, välj e-faktura


  Du som betalar fakturor till Forshaga kommun kan välja att betala via e-faktura. Det gör det enklare för dig, är kostnadsfritt och det är bra för miljön.
 • 2019-01-14

  Molly är bebis nummer 2000


  Att kommunalrådet hälsar på och uppvaktar alla bebisar födda i Forshaga kommun är en tradition som nu är inne på sitt 19 år. Sedan första uppvaktningen har besöken blivit många, närmare bestämt 2 000 ...
 • 2019-01-10

  Nominera representanter till näringslivsrådet


  Näringslivsrådet verkar för att få en naturlig koppling mellan kommun och näringsliv, och är viktig för att nå ett bra företagsklimat.

Sidan uppdaterad:

2018-06-20

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00