Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Ställ ut din tunna nu

Ställ ut din tunna så fort du kan om du har planerad sophämtning denna vecka. På grund av midsommarhelgen har Suez frångått vår planering och börjat hämta soporna tidigare än ordinarie dag.

Vår entreprenör för sophämtning, Suez, har på grund av midsommarhelgen frångått vår planering och börjat hämta soporna tidigare än ordinarie dag. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför för dig.

Ställ ut din tunna så fort som möjligt

Ställ ut din tunna så fort du kan. Hinner Suez inte tömma din tunna under dagen idag har de lovat att göra en extratömning imorgon, torsdag. Detta gäller endast dig med planerad hämtning ojämn vecka.

Det är viktigt att du låter din tunna stå ute tills den är tömd.

Om din tunna inte blir tömd idag

För att veta vilka hushåll som inte fått sin tunna tömd senast under dagen idag önskar vi att du mailar din adress till kommunteknik@forshaga.se.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-06-20

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-03-21

  Skolskjuts för barn med växelvis boende


  Nu är det dags att söka skolskjuts för barn med växelvis boende. Ansökan gäller för ett läsår i taget. Senast den 10 maj 2019 behöver vi din ansökan för att eleven ska ha rätt till skolskjuts efter so...
 • 2019-03-21

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-03-19

  Återhämtningsprogram för anhöriga i Forshaga kommun


  Som anhörig behöver man få möjlighet att fylla på sin egen energi med jämna mellanrum. Därför startas ett ”återhämtningsprogram” för dig som är anhörig. 

Sidan uppdaterad:

2018-06-20

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00