• Lyssna
  • Ikon lättlästLättläst
  • Translate
    Close
  • Other languages

Se skolmaten i mobilen

Forshagas skolmatsedel kan du läsa via mobilen. Applikationen Skolmaten gör det möjligt att se vad vi serverar i skolan.
— Vi tycker att det är viktigt att föräldrarna får möjlighet att förbereda kvällens middag genom att se matsedeln i telefonen. Det kan vara praktiskt när man är och handlar. Det här är också en tjänst för barnen och ungdomarna. De kan via sina telefoner se vad dagens mat är hemma eller på rasten i skolan, säger Maria Källström, kostchef.
Det här är första delen i satsningen på arbetet kring skolmaten och inom kort tas fler steg, bland annat på Forshagas Facebook-sida. Mer information om det kommer senare.
— Vi måste finnas där våra medborgare finns och använda den tekniken de använder. Med den här appen söker vi nya vägar för att nå ut.
 

Så gör du


Applikationen, Skolmaten, finns att ladda ned gratis från App Store och Android Market. Än så länge fungerar inte applikationen till alla mobiltelefoner, men målet är att appen ska finnas tillgänglig för alla. Redan kommande veckan ska utbudet vara utökat.
Har du ingen surf-mobil eller inte kan använda applikationen kan du lägga in www.dinskolmat.selänk till annan webbplats som snabblänk i datorn eller mobilens webbläsare och på så sätt ändå hitta menyn på ett enkelt sätt.
 
Hitta applikation till Iphone härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Hitta applikation till Android härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Läs mer om Skolmaten härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Matsedeln hittas också som vanligt här på vår hemsida

Informationsägare: Maria Källström kostchef
Sidan uppdaterad:
2011-09-16 11.05

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00