Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Fiske

I Forshaga kommun finns stora möjligheter till ett rikt och varierat sportfiske med många fiskevatten att välja på. Forshagaforsen utgör ett av Nordens bästa laxfiskevatten. Från Klarälvsrummets veranda kan du, om du har tur, se laxarna hoppa i forsen.

Du kan flug- eller spinnfiska lax och öring i Klarälven, trollingfiska gös i Västra Örten och öring i Visten eller varför inte meta ruda i Sörtjärn?

Fint put-and-take-vatten finns vid Butorp ädelfiske.

Besök oss även vintertid och prova på ismete efter gädda i Lusten eller gös i Emsen!

Fiskevatten i Forshaga kommun

På webbplatsen ifiskelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du få mer information om våra fiskevatten. Här kan du också se var det säljs fiskekort.

Forshagaforsens camping och sportfiskecenter

I Forshaga finns Forshagaforsens camping och sportfiskecenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här får du också information om fiskekort, fiskevatten, fångstrapporter m.m.

Sportfiskecentret ligger på västra sidan av Klarälven vid Forshagaforsens laxfiske och fungerar som knutpunkt för laxfisket i Forshagaforsen. Hos oss kan du också bara sitta och spana efter hoppande lax.

Läs mer om fisket i Forshagaforsen och Sportfiskarna i Forshagalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på deras webbsida. 

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-03-13

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00