Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2019-09-16
Asfaltering
Med början måndag 16 september asfalterar vi vissa gator, gång- och cykelvägar i Forshaga och Deje. Under arbetet kan det vara problem med framkomlighet. Följ skyltning och ta det försiktigt.
Länk

Skridskoåkning

Under vintertid finns det ett flertal ishockeyplaner som privatpersoner spolar där kommunens invånare är välkomna att åka. I Forshaga finns också Ängevi ishall där Forshaga IF håller till och som ibland är öppen för allmän åkning.

Ängevi i Forshaga

Här finns en ishall med en läktare för 1000 personer.
För mer information, tel. 054-87 21 86 eller besök Forshaga IF:s webbplats. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På Forshaga IF:s webbplats finner du också Tider för allmänhetens åkning i Ängevi ishalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Olevi, Olsäter

Här finns en ishockeyplan. Olevi ägs av Olsäters SK.
För mer information, tel. 0552-311 65.


Spolade isplaner under vintern

Kommunen spolar själva inte upp isplaner. Istället får privatpersoner låna utrustning av kommunen för att spola upp planerna på en lämplig plats. Vill du spola upp en plan, ring vår växel 054-17 20 00 och be att få prata med ansvarig på kommunteknik.

De vanligaste platserna de senaste åren där isplaner spolats upp av privatpersoner är "Stacken" högst upp på Bråtvägen, "Anneberg" lekparken vid Ängbråtsgatan, Åsens lekpark, Enåsens lekpark, grönområdet mellan Virvelgatan och reningsverket och Laxgatans lekpark. I Deje är det vid lekparkerna både vid västra och östra Dejefors och vid Mon och Tjusbol.

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00