Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Två glada män dricker kaffe, ett barn äter äpple med hund

Startsidan

Nyheter

  • Elstolpar och elledningar Så sparar vi el tillsammans Energisituationen i Sverige och Europa är ansträngd. Prisnivåerna på el är generellt höga och kan komma stiga ännu mer. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska elanvändningen. Varje kilowattimme (kWh) räknas.
  • Hubben har skaffat app Nu är Hubbens verksamhet även tillgänglig i din telefon. Genom appen Ungdomsappen.se kan du boka rum, spel och andra saker som vi lånar ut på Hubben samt anmäla dig till aktiviteter.
  • Just nu söker vi kontaktfamilj och familjehem Alla barn kan inte bo hemma hos sina föräldrar. De behöver komma till en familj där de kan få trygghet, omsorg och kärlek. Vi söker just nu kontaktfamilj och familjehem som kan ta emot ett eller flera barn/ungdomar.
  • Situationen kring Gamla kraftstationen i Deje Vi tecknade i slutet av förra veckan ett nytt hyresavtal med Fortum för lokalerna i Dejefors gamla kraftstation. Det är ett avtal som skulle säkra konsthallen Gamla kraftstationens framtid på platsen samt ge utvecklingsmöjligheter för föreningens verksamhet.