Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-07
Bevattningsförbud gäller fortsatt
Uppdaterad 12 juli. Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Förbrukningen är fortfarande hög och bevattningsförbudet gäller fortsatt.
Läs mer om Bevattningsförbud gäller fortsatt
Foto: hjärta ritat på trädstam i lövskog

Startsidan

Nyheter

  • Problem med bokningar av lokaler Just nu fungerar inte vårt bokningssystem för våra lokaler. Därför behöver du som vill boka tider i idrottshallar och andra lokaler ringa in din bokningsförfrågan.
  • Hittaut och hitta fler checkpoints Från och med idag kan du nu ta dig ut och hitta fler av Hittaut Forshagas checkpoints. Och tittar du noga på de nya stolparna hittar du även en hälsning från Lustenrundan.
  • Det är bara vatten Vatten är inte så bara, det är förutsättningen för allt liv, vår viktigaste naturresurs. Just nu har vi bevattningsförbud. Det innebär att det inte är tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool
  • Sommarlovsaktiviteter poppar upp Under sex veckor kommer Forshaga kommuns feriepraktikanter ”Unga för unga” arrangera gratis pop-up-aktiviteter på olika platser i kommunen för alla som har sommarlov.