Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Foto: Två händer formade till ett hjärta


Nyheter

  • Logotyp IVO, Inspektionen för vård och omsorg IVO: ingen kritik riktas mot Lintjärns särskilda boende Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har med anledning av den pågående pandemin haft fördjupad tillsyn av Lintjärns särskilda boende och Forshaga vårdcentral som ansvarar för läkarinsatserna. Tillsynen har inte på något område föranlett kritik mot verksamheten.
  • Max åtta personer vid sammankomster och offentliga tillställningar Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta personer förbjuds. Förbudet gäller från 24 november och fyra veckor framåt.
  • En bild av tidningens framsida Snart landar Kontakten i din brevlåda I slutet av veckan delas årets sista nummer av kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!
  • Kommunfullmäktige hålls digitalt På tisdag den 24 november hålls nästa kommunfullmäktigemöte. För att följa de nya skärpta allmänna råd som gäller i Värmland har vi valt att hålla mötet digitalt.