Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Återbruket i Deje

Vid Återbruket i Deje kan du både lämna in saker och köpa nya. För närvarande kan du handla med kontanter och till Swish-numret 123 560 61 32.

För bra för att slängas

Har du saker som är hela och rena och för bra för att slängas kan du lämna dem till Återbruket i Deje. Det finns även en mottagning för inlämning till Återbruket vid återvinningscentralen.

Återbruket är en second hand-butik där du både kan skänka och köpa prylar. Vi ser till att prylar är hela och rena innan de kommer ut till försäljning.

Återbruket är en del av kommunens arbetsmarknadsenhet. Alla intäkter går tillbaka in i verksamheten.

Återbruket säljer bland annat kläder, skor, leksaker, böcker, möbler, med mera.

Öppettider för Återbruket i Deje

Måndag: Stängt
Tisdag: 10-16
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-16
Fredag: 10-15

Öppettider för inlämning vid återvinningscentralen

Återbrukets mottagning vid återvinningscentralen har samma öppettider som återvinningscentralen, men är inte alltid bemannad.

Personal finns vid mottagningen flera gånger dagligen men inte på bestämda tider.

Kontakt och adress

Telefon: 0552-446 19
Besöksadress: Älvdalsvägen 32B i Deje (Konsums f d lokaler).

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-05-19 av

Sidan uppdaterad:

2020-05-19