Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Temperatur och drag

För varma eller kalla temperaturer inomhus kan orsaka obehag. Likaså luftdrag som påverkar människans behållning av värmen i kroppen.

Kontakta din fastighetsägare vid problem

Det är din fastighetsägare som har ansvaret för din boendemiljö och som du ska vända dig till i första hand om du upplever ett problem med ex. temperatur eller drag.

Om problemet ändå inte löser sig kan du kontakta miljökontoret som kan hjälpa till att utreda störningen. Om kommunen bedömer att det handlar om en olägenhet för dig som boende, utifrån de rikt- och gränsvärden som gäller, kan åtgärder krävas från fastighetsägaren.

Kontakt kommunen

Du når kommunens miljö- och hälsoskyddsinspektörer på telefontid vardagar klockan 10-12, utom tisdagar. Ring via växeln 054-17 20 00 eller mejla: mbn@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2019-12-20