Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Byggprojekt

En del av det som byggs i kommunen är byggnader som kommunen själv bygger och ansvarar för. Det är en del i kommunens arbete med att sköta sitt uppdrag gentemot invånarna. 

Kommunens fastighetsavdelning inom kommunteknik och service genomför byggprojekten som kommunen själv bygger. Fastighetsavdelningen ansvarar för att olika verksamhet har bra lokaler bland annat för förskolor, skolor och äldreboenden. Det behöver inte alltid handla om att bygga nytt, utan kan betyda att man hyr in lokaler eller använder befintliga som byggs om.

Fastighetsavdelningen bygger inte några kommersiella lokaler eller bostäder, utan det som byggs är knutet till kommunens verksamhet och uppdrag. 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2021-01-11


Anne Hellström
kommunikatör/handläggare
054-17 20 40