Till startsidan
Till startsidan

Flytta hit

Välkommen!

Det här är Forshaga kommun och du är nu i Värmland ett par mil norr om Karlstad. Här bor vi som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi är ett litet samhälle som värnar om omtanken och tryggheten. Nära stad. Nära land. Här har du båda miljöerna inom räckhåll.

Här mår vi gott i villaområden i tätorterna Deje, Forshaga och Olsäter men har också bra boendemöjligheter på landsbygden. Vi har nära till vattnet. Klarälven rinner genom alla tätorter och vi har över 50 andra vattendrag.

På de här sidorna har vi samlat information till dig som är nyfiken på att flytta hit eller om du som nyinflyttad vill veta mera. Varmt välkommen!

Information

Vi vill att våra invånare ska vara välinformerade och delaktiga. Mycket information hittar du här på webbplatsen. Vi ger också ut vår kommuntidning Kontakten fem gånger per år och du hittar oss också i olika sociala medier. I en liten kommun som vår ska det vara lätt att göra sin röst hörd. Som nyinflyttad får du, för att du snabbt ska känna dig som hemma, en folder med information om kommunen.

Kommuntidningen Kontakten

Kommunen i sociala medier

Lämna synpunkter, förslag, klagomål eller beröm

Kontakt:

Kommunens reception/växel telefon 054-17 20 00
E-post: kommun@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2024-01-02