Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Flytta hit

Välkommen! Det här är Forshaga kommun och du är nu i Värmland ett par mil norr om Karlstad. Här bor vi som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi är ett litet samhälle som värnar om omtanken och tryggheten. Nära stad. Nära land. Här har du båda miljöerna inom räckhåll.

Här mår vi gott i villaområden i tätorterna Deje, Forshaga och Olsäter men har också bra boendemöjligheter på landsbygden. Vi har nära till vattnet. Klarälven rinner genom alla tätorter och vi har över 50 andra vattendrag.

På de här sidorna har vi samlat information till dig som är nyfiken på att flytta hit eller om du som nyinflyttad vill veta mera. Varmt välkommen!

Information

Vi vill att våra invånare ska vara välinformerade och delaktiga. Mycket finns här på webbplatsen. Vi ger också ut en medborgartidning och du hittar oss också i olika sociala medier. I en liten kommun som vår ska det vara lätt att göra sin röst hörd. Som nyinflyttad får du, för att du snabbt ska känna dig som hemma, en folder med information om kommunen. Den kan du också ladda ner här.

En bra plats att bo, leva och verka - till dig som är nyinflyttadPDF

Kommunens medborgartidning Kontakten

Kommunen i sociala medier

Synpunkten

Kontakt:

Kommunens reception/växel telefon 054-17 20 00
E-post: kommun@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10 av

Sidan uppdaterad:

2019-09-10