Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-07
Bevattningsförbud från 7 juni
Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare.
Läs mer om Bevattningsförbud från 7 juni

Bredband och IT

Forshaga kommun har genom bredbandsstrategin målet att 90 % av kommuninvånarna ska ha möjlighet till en fiberanslutning senast 2020. Det kommunala bolaget Forshaga Fibernät AB ansvarar för utbyggnaden.

Bredband via fiber - tätort

Det kommunala bolaget Forshaga Fibernät AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (FFAB) ansvarar för utbyggnaden av fibernätet i tätorten: Deje, Dyvelsten, Forshaga och Olsäter.

Bredband via fiber - utanför tätort (landsbygd)

Forshaga Fibernät AB har numer även ansvaret för utbyggnaden av fiber på landsbygden. I uppdraget ligger byggnation både av stamfiber och områdesnät. Till stamfiberutbyggnaden har EU-medel sökts och beviljats vilket innebär att stamfibern når områden som annars inte vore ekonomiskt möjligt.

Bredband via 3G och 4G - mobilt bredband

Det finns goda möjligheter till mobilt bredband kommunen. Läs mer om mobilt bredband på Telekområdgivarnas webbplats, www.telekomradgivarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta hur det ser ut med bredbandstäckningen där du bor, och vilka operatörer som finns att välja bland kan du besöka Bredbandskartan på Post och Telestyrelsens webbplats, www.bredbandskartan.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Har du frågor om fibernätet i tätorterna eller på landsbygden kontakta Forshaga Fibernät AB.

Esplanaden 3, Forshaga
Telefon: 054 - 56 22 72
Hemsida: www.forshagafibernat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
E-post: info@forshagafibernat.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av