Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Forsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Forsatta problem med trygghetslarmen

Avläsning vattenmätare

För att mäta förbrukningen av vatten har alla abonnenter en vattenmätare. En gång per år ska varje abonnent rapportera in mätarställningen till oss.

Vattenmätare

För att mäta vattenförbrukningen finns en vattenmätare i ditt hus. Den finns troligen i källaren, i pannrummet, tvättstugan eller liknande utrymme.

Det är kommunens VA-avdelning som installerar och sköter vattenmätaren. Vår montör byter vattenmätaren vid vissa intervaller.

Debitering och avläsning

Varje kvartal debiterar vi en preliminär förbrukning. Den preliminära förbrukningen baserar vi på den mätarställning du skickar in till oss i september. Slutdebitering för varje år gör vi i oktober.

I september varje år skickar vi ut en brev till dig att du ska läsa av din vattenförbrukning. Du får då information om hur du ska göra för att registrera förbrukningen på webben. När du registrerar förbrukningen kan du direkt se din förbrukning.

E-tjänst avläsning vattenmätare

Kontakt

Behöver du hjälp eller har frågor om vattenavläsningen eller debitering? Kontakta oss genom växeln 054-172000.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10 av

Sidan uppdaterad:

2019-09-10


Anne Hellström
handläggare
054-172040