Till startsidan
Till startsidan
2023-09-13
Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system
Läs mer om Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system

Flytta hit

Välkommen!

Det här är Forshaga kommun och du är nu i Värmland ett par mil norr om Karlstad. Här bor vi som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi är ett litet samhälle som värnar om omtanken och tryggheten. Nära stad. Nära land. Här har du båda miljöerna inom räckhåll.

Här mår vi gott i villaområden i tätorterna Deje, Forshaga och Olsäter men har också bra boendemöjligheter på landsbygden. Vi har nära till vattnet. Klarälven rinner genom alla tätorter och vi har över 50 andra vattendrag.

På de här sidorna har vi samlat information till dig som är nyfiken på att flytta hit eller om du som nyinflyttad vill veta mera. Varmt välkommen!

Information

Vi vill att våra invånare ska vara välinformerade och delaktiga. Mycket finns här på webbplatsen. Vi ger också ut en medborgartidning och du hittar oss också i olika sociala medier. I en liten kommun som vår ska det vara lätt att göra sin röst hörd. Som nyinflyttad får du, för att du snabbt ska känna dig som hemma, en folder med information om kommunen. Den kan du också ladda ner här.

En bra plats att bo, leva och verka - till dig som är nyinflyttad Pdf, 4 MB.

Kommunens medborgartidning Kontakten

Kommunen i sociala medier

Synpunkten

Kontakt:

Kommunens reception/växel telefon 054-17 20 00
E-post: kommun@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2023-04-05