Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Vägledningscentrum

Vägledning handlar om tre steg:
1. Vem är jag och vad vill jag göra?
2. Vad finns det för alternativ?
3. Hur kommer jag dit?

Studie- och yrkesvägledare på Vuxenutbildningen

Britt Carlsson
E-post: britt.carlsson@forshaga.se
Telefon: 054-17 20 49

Studie- och yrkesvägledare ger vägledning i frågor om studier och yrkesval, behörighetsbestämmelser och antagningsmöjligheter till högre studier, även under pågående studier. Du kan även få hjälp med att göra en individuell studieplan och få information om din studieekonomi. Behöver du tid för ett längre samtal rekommenderar vi att du bokar tid i förväg.

Praktiksamordnare

Lise-Lott Pettersson
E-post: lise-lott.pettersson@forshaga.se
Telefon: 054-17 21 69

Lotta samordnar insatser för arbetslösa och/eller personer med försörjningsstöd genom praktikanskaffning inom kommunens förvaltningar och privata näringslivet.

Studie- och yrkesvägledare på grundskolan

Telefon: 054-17 21 34

Studie- och yrkesvägledaren informerar och vägleder grundskoleeleverna inför studie- och yrkesval.

Ta gärna kontakt om du har frågor omkring gymnasieskolan, utbildningar och yrken, PRAO, arbetsmarknaden, eget företagande m.m.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-25 av

Sidan uppdaterad:

2019-09-25