Till starsidan
Till starsidan

Vikarie inom barn- och utbildning

Vill du arbeta som vikarie inom skolan eller barnomsorgen hos oss så gör du en intresseanmälan till Vikariebanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vikariebanken

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du skicka in originalhandlingen av ditt giltiga utdrag från belastningsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. du behöver även skriva på ett sekretess intyg som tillhandahålls vid en ev.anställning som vikarie i Forshaga kommun.

Komplettera med anställningsuppgifter timanställd, examensbevis,  lärarlegitimation, betyg och andra arbetsmeriter. 

Under sommaren är handläggningstiden i vikariebanken längre.

Registerkontroll

Du som ska arbeta inom förskola och skola ska enligt lag (2000:873) lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister till arbetsgivaren (originalhandlingen). Lagen gäller alla anställningsformer och all personal som har direkt kontakt med barn och ungdomar inom dessa verksamheter. Utdraget får vara högst ett år gammalt. Den som inte lämnar registerutdrag får inte anställas.

Sekretess

Du som arbetar inom förskola och skola ska ha skrivit under att du har tagit del av bestämmelser om sekretess som gäller inom verksamheterna förskola och förskoleklass, skola och fritidshem

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av