Till starsidan
Till starsidan

Vikarie inom vård och omsorg

Vill du jobba med service, goda möten och omvårdnad? Du kan öka livskvalitén i någons vardag. Bli en del av vårt team. Tillsammans gör vi skillnad - varje dag!

Inom vård och omsorg arbetar vi med att ge människor en fungerande vardag. Vårt jobb är att underlätta livet för den som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. 

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb inom särskilt boende, hemtjänsten eller funktionsstöd.

Vem är du?

Vi tror att du är en trygg, engagerad person som tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att se helheter och kan konsten att skapa goda möten med såväl kollegor som med brukare och deras anhöriga.

För att söka ett vikariat hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning, men det är inget krav. Har du erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vi rekryterar löpande.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet. Arbetet innebär att du hjälper personer med vardagliga sysslor och rutiner, till exempel personlig omvårdnad, stöd med hygien, medicinering, måltider och social samvaro.

För dig som inte bor i kommunen finns goda pendlingsmöjligheter med buss, bil eller cykel. Från Karlstad går det bussar var 20:e minut. För den som vill cykla till jobbet finns Klarälvsbanan. Leden startar vid Kroppkärrssjön i Karlstad och passerar både Forshaga och Deje på sin väg ändå upp till Uddeholm. Och vill man bilpandla finns gott om parkeringar, kostnadsfritt.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av