Till startsidan
Till startsidan
2023-09-13
Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system
Läs mer om Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system

Vikariera inom skola, förskola eller fritidshem

Vi jobbar för att skapa en trygg miljö och ett lustfyllt lärande där alla barn känner sig välkomna, trygga och inkluderade. Nu söker vi dig som vill och har möjlighet att vikariera på någon av våra skolor, förskolor eller fritidshem. Bli en del av vårt team! 

  • Betydelsefull erfarenhet och möjlighet att utveckla ditt ledarskap och din pedagogiska förmåga.
  • Ett omväxlande uppdrag, möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och skaffa dig ett nätverk i arbetslivet.
  • Möjlighet att själv planera dina arbetstider. Du lägger själv in den tid du är tillgänglig i en digital kalender, i telefonen eller på webben.

  • Dig som fyllt 18 år.
  • I första hand behöriga förskollärare, fritidspedagoger, lärare och barnskötare, men vi är även intresserade av dig som studerar eller har annan relevant erfarenhet.
  • Dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar.
  • Dig som kan vara en god förebild och har ett positivt förhållningssätt, är ansvarsfull och flexibel. Som vikarie är det även viktigt att du som person tar initiativ och ansvar i aktiviteter och uppgifter som förekommer ute i verksamheterna.
  • I våra verksamheter är det viktigt med kommunikation och därför behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.
  • Vi söker dig som vill och har möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till hela dagar på någon av våra skolor, förskolor eller fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresseanmälan

För att ansöka lämnar du in en intresseanmälan. Vi gör ett urval bland inkomna anmälningar och kontaktar de som går vidare för intervju. Varmt välkommen, hoppas vi ses!

Intyg och meriter

Om du går vidare efter intervju och referenstagningen ska du komplettera med examensbevis, lärarlegitimation, betyg och andra arbetsmeriter samt arbetsgivarintyg från dina tidigare arbetsgivare.

Skickas till
Forshaga kommun
Bemanningscentralen
Vikariebanken
Box 93
667 22 Forshaga

Sekretessbevis

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi ha underskrivet sekretessbevis för den/de verksamheter du avser att arbeta inom.

Sekretessbeviset skriver du under vid avtalsskrivningen.

Utdrag från polisens belastningsregister

Vi behöver också ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister i original. Läs mer och hämta blanketten Begäran om utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg på polisen.se. Utdraget får vara högst ett år gammalt.

Utdraget visar du vid avtalsskrivningen.

Frågor

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på bemanningscentralen via kommunens växel på telefon 054-17 20 00.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av