Till startsidan
Till startsidan
En ung och en äldre kvinna

Vikariera inom vård och omsorg

Vill du jobba med service, goda möten och omvårdnad? Du kan öka livskvalitén i någons vardag. Bli en del av vårt team. Tillsammans gör vi skillnad - varje dag!

Inom vård och omsorg arbetar vi med att ge människor en fungerande vardag. Vårt jobb är att underlätta livet för den som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. 

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb inom särskilt boende, hemtjänst eller funktionsstöd. Det finns stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs tillsammans. En bra möjlighet för dig som till exempel studerar. Sök gärna redan nu, vi rekryterar löpande.

Vem är du?

Vi tror att du är en trygg, engagerad person som tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att se helheter och kan konsten att skapa goda möten med såväl kollegor som med brukare och deras anhöriga.

Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning, men det är inget krav. Har du erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Närmare än du tror

För dig som inte bor i kommunen finns det goda pendlingsmöjligheter med buss, bil eller cykel. Från Karlstad är det bara två mil till Forshaga.

  • Från Karlstad går det bussar var 20:e minut dagtid.
  • Och du vill bilpendla finns gott om parkeringar, kostnadsfritt.
  • För dig som vill cykla till jobbet finns Klarälvsbanan som går från Karltsad och passerar både Forshaga och Deje.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av