Till starsidan
Till starsidan
2022-06-13
Del av Klarälvsbanan avstängd 15/6-28/6
Under perioden 15/6-28/6 asfalterar vi Klarälvsbanan mellan Edebyvägen och simhallen i Deje. Under arbetet är sträckan avstängd. Omledning sker via Edebyvägen. Skyltar är uppsatta. 
Läs mer om Del av Klarälvsbanan avstängd 15/6-28/6

Flytta ditt företag hit

Har du funderingar på att starta företag eller etablera ditt företag i Forshaga kommun så tveka inte att kontakta oss. Vi är en del av Karlstad Business Region.

Karlstad Business Region eller KBR är ett samarbete mellan Karlstadsregionens kommuner. Syftet är att stärka regionen och få den att växa och utvecklas.

I kommunen finns både privata och kommunala lokaler. Läs mer om detta under Mark och lokaler.

På Karlstads universitet finns framtidens medarbetare och här tas många internationella kontakter. Karlstadsregionen är en öppen och inspirerande region som vi gärna visar upp. Det finns många skäl för dig som företagare att etablera dig i vår region.

Fem skäl att etablera dig här!

1. Utmärkt infrastruktur och kommunikationsmöjligheter
I regionen finns cirka 50 mil cykelväg. Fram till år 2025 utvecklas tågtrafiken med nya spår och ännu tätare avgångar mellan Oslo och Stockholm.

2. Närheten till Osloregionen E18 mellan Stockholm och Oslo samt E45/E6 som börjar i Göteborg går genom regionen.

3. Världsledande exportinriktad industri
De framgångsrika klustren, Paper Province, Stål & Verkstad och Compare har tillsammans cirka 400 företag. Paper Province har utmärkelsen Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative.

4. Attraktiv livsmiljö
Här finns sju golfbanor inom tre mil och över 70 restauranger. Varje år arrangeras mellan 15–20 SM-tävlingar samt ett årligt VM-arrangemang. Vänern har 22 000 öar, kobbar och skär, ytan är 5 650 km2, stor nog att rymma hela jordens befolkning.

5. Konkurrenskraftiga priser på lokaler och mark
Regionen har 3 200 hotellbäddar och 662 000 gästnätter per år, 53 procent är affärsresenärer.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av