Till starsidan
Till starsidan

Dialog och information

Som företagare i kommunen är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och idéer. Vi har en rad olika kanaler och sätt att arbeta på för att nå ut med information och skapa dialog.

Exempel på dialog och information mellan kommunen och näringslivet:

  • Nyhetsbrev mellan 8-10 gånger per året
  • Mejlutkick med information om företagsfrukostar, föreläsningar
  • Företagsbesök
  • Näringslivssvepet i kommuntidningen Kontakten 6 ggr om året
  • Forshaga kommuns webbsida
  • Näringslivet i Forshaga kommun på Facebook
  • Annonsering

Företagsbesök

Kommunledning tillsammans med näringslivsfunktionen gör regelbundet besök hos kommunens företag. Dialog är viktigt för att skapa bra förutsättningar och ett bra företagsklimat. I Forshaga kommun har vi korta kontaktvägar och för oss är personlig kontakt viktig. Företagsbesöken brukar vi skriva om på kommunens Facebooksida och i nyhetsbreven.

Boka in företagsbesök
Linda-Marie Fors
Telefon: 054-17 21 30
E-post: linda-marie.fors@forshaga.se

Selma Hodzic
Telefon: 054-17 23 10
E-post: selma.hodzic@forshaga.se

Nyhetsbrev för näringslivet

Är du nyfiken på vilka aktiviteter som näringslivsfunktionen och andra företagsstödjande aktörer anordnar för det lokala näringslivet? Då får du gärna anmäla dig till vårt nyhetsbrev som vi skickar ut 8-10 ggr per år. Nyhetsbrevet skickas ut till alla företag som har registrerat sin e-postadress i vårt företagsregister: business.updatesystem.se/forshaga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om du inte får nyhetsbrevet kan det bero på att din e-postadress inte är registrerad. Du kan ta del av de senaste nyhetsbreven via länkarna till höger på denna sida.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av