Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Fortsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Fortsatta problem med trygghetslarmen

Lokala mötesplatser

Kommunen ordnar varje år flera olika mötesplatser och aktiviteter för näringslivet.  

Företagsfrukostar

Vid ett flertal tillfällen under året bjuder vi in alla kommunens företag till företagsfrukost. Vi bjuder på frukostbuffé där man kan mingla och utbyta erfarenheter med andra företagare eller ställa frågor till oss på näringslivsfunktionen.

Träffarna hålls på olika platser i kommunen och har oftast ett specifikt tema som förhoppningsvis kan inspirera och ge tips och råd till dig och ditt företag

Mässan VAR DAGS LIV

Sedan 2012 har kommunen arrangerat Var Dags Livs-mässan och den har växt sig större och starkare år för år. De senaste åren har platsen för mässan varit Deje Sporthall.

Tanken med mässan är att lokala företag, föreningar och kommunala verksamheter får möjlighet att visa upp det utbud som finns och som är kopplat till kommuninvånarnas vardagsliv. Mässan blir lite av vår kommun i miniatyr och är gratis för både utställare och besökare.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-08-17 av

Sidan uppdaterad:

2020-08-17