Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Diarium, arkiv och sekretess

Varje nämnd i kommunen har ett diarium. I diariet finns inkomna, utgående och upprättade handlingar, som i regel är offentlig handling. Det innebär att de får läsas av alla.   

I kommunens diarie finns det mesta av den officiella kommunikation som sker mellan kommunen, privatpersoner, företag och myndigheter, till exempel inkommande och utgående post. Alla brev och handlingar, även mejl, som kommer in till en kommun är i regel offentliga och får med vissa undantag läsas av alla enligt tryckfrihetsförordningen, men de finns inte alltid i diaret.

Värmlandsarkiv slutarkiverar kommunens handlingar.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-01-13 av

Sidan uppdaterad:

2020-01-13