Till starsidan
Till starsidan

Autogiro och e-faktura

Autogiro

Fakturor från Forshaga kommun kan du betala via autogiro. Autogiro innebär att fakturans skickas till dig som vanligt men inbetalningskortet är makulerat och pengarna dras automatiskt från ditt konto.

För den som har autogiro betalas alltid fakturan exakt på förfallodagen och du slipper kravavgift och dröjsmålsränta. Du behöver bara se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto på fakturans förfallodag.

Det finns alltid möjlighet att stoppa en betalning om fakturan inte är rätt. Autogiro är kostnadsfritt.

Autogiroansökan via internetbank, e-tjänst eller blankett

För att kunna börja betala dina fakturor via autogiro behöver du anmäla det. Det gör du genom din internetbank, eller e-tjänst/blankett som du hittar i e-tjänster och blanketter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ifylld autogiroansökan (blankett) lämnar du in i kommunens reception eller skickar till:
Forshaga kommun
Lisa Andersson eller Tina Henriksson
Box 93
667 22 Forshaga

E-faktura - kund

Nu kan du få dina fakturor i elektronisk form - direkt till din egen internetbank. Anmälan för att få e-faktura gör du själv via din egen internetbank.

När du går in i din internetbank, ser du om det kommit en ny faktura. Alla uppgifter som belopp, OCR-nummer och betalningsdag är ifyllda i förväg och kan inte bli fel. En snabb kontroll och ett godkännande så är du klar.

Kivra

Forshaga kommun är anslutna till Kivra Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och du som har Kivra får din faktura från oss som digital post där. Vill du av någon anledning inte ha din faktura till Kivra måste du själv avaktivera Forshaga kommun i din digitala brevlåda.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av