Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Bebisuppvaktning

Vi har som tradition att hälsa alla nyfödda barn välkomna genom att besöka dem och deras familjer, överlämna blommor och en nalle.

Några gånger om året åker Forshagas kommunalråd runt i kommunen för att hälsa på och fira familjernas nya medlemmar. Barnet får blommor och kommunens maskot Björn. Bebisuppvaktningarna har blivit en fin tradition sedan första besöket år 2000. Och med omkring 100 uppvaktade bebisar varje år har besöken blivit många!

För oss är besöken mer än ett trevligt sätt att välkomna våra nya invånare. Det är också ett sätt att få en stund att prata med de nyblivna familjerna och ta del av deras synpunkter och funderingar. Inför varje besök ber vi föräldrarna att fundera på om de har något de vill fråga eller föra fram som rör Forshaga kommun och vår verksamhet. Dessa frågor och synpunkter tar vi med oss till berörd verksamhet och, om man vill, återkopplar vi inom tio arbetsdagar efter besöket. Läs mer om hur vi hanterar synpunkter och klagomål

Se bilderna

Vid varje bebisuppvktning följer någon av kommunens kommunikatörer med och fotograferar. Bilderna finns sedan att se i kommuntidningen Kommun-Kontakten.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-01-11 av

Kommunens maskot Björn

Sidan uppdaterad:

2019-01-11