Till startsidan
Till startsidan

Synpunkter -tyck till om Forshaga kommun

Har du synpunkter på Forshaga kommuns verksamheter?
De vill vi gärna ha reda på. De är värdefulla och hjälper oss att utveckla och förbättra kommunens service och tjänster.

Besked inom 10 arbetsdagar

Dina synpunkter skickas till den verksamhet/avdelning den handlar om och inom 10 arbetsdagar får du besked om vad som händer i ditt ärende.

Lämna synpunkt

Använd formuläret nedan för att lämna beröm, förslag, klagomål eller övriga synpunkter. OBS, gäller det felanmälan gör du det i vårt nya formulär för detta ändamål.

Personuppgiftshantering

De personuppgifter du lämnar i formuläret behandlas för att administrera din synpunkt. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den lagliga grunden allmänt intresse.
Den nämnd som ansvarar för verksamheten som synpunkterna avser är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter.
Mer information om hur vi hanterar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss kan du läsa här.

Fält markerade med röd asterisk (*) är obligatoriska.

Vilken verksamhet har du synpunkter på? * (obligatorisk)

Vilken verksamhet har du synpunkter på?


Vad avser dina synpunkter? * (obligatorisk)

Vad avser dina synpunkter?


Dina kontaktuppgifter. Du kan vara anonym, men tänk då på att du inte kan få någon återkoppling och vi kan inte kontakta dig för att ställa frågor.

Dina kontaktuppgifter. Du kan vara anonym, men tänk då på att du inte kan få någon återkoppling och vi kan inte kontakta dig för att ställa frågor.Återkoppling - Vill du ha besked om vad som händer med dina synpunkter? * (obligatorisk)

Återkoppling - Vill du ha besked om vad som händer med dina synpunkter?
Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad:  av