Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan

Missa inte att söka årets sommarjobb

Ta chansen att prova på jobb inom till exempel förskola, äldreomsorg, parkarbete, servering eller som ledare på sommarens fotbollsskola. Du som är född 2003 har första tjing. Sök senast 10 maj.

Varje år erbjuder vi dig som slutar nian ett kortare sommarjobb på tre veckor med sex timmars arbetsdag. Under sommaren är det tre perioder om vardera tre veckor att välja på. Du som är född 2003 är prioriterad. Blir det platser över går de till äldre sökande. Man ska vara folkbokförd i kommunen för att få jobb.

Arbetsplatser

Arbetsplatserna är fördelade på olika föreningar och inom kommunens avdelningar. Du kan till exempel jobba inom äldreomsorg, kök, servering, förskola, ledare på fotbollsskola eller parkarbete. Alla platser hittar du på sida ett i ansökningsblanketten. Det är inte meningen att sommarjobbet ska ersätta någon ordinarie anställd utan mera vara som en prova på plats.

Perioder sommaren 2019

Period 1 vecka 24-26
Period 2 vecka 27-29
Period 3 vecka 30-32

Ansökan

Ansökan med personligt brev skickas senast 2019-05-10 till:

Forshaga kommun, AME
Box 93, 667 22, FORSHAGA
eller olga.primak@forshaga.se

 

Vi har fått information om att det varit problem med ansökningsblanketten för de som använder Chromebook. Använd i så fall ansökningsformuläret här på webben istället.

Praktikplatser 2019PDF

Ansökningsblanketter finns även att hämta i Forshaga kommuns reception.

Drömsommarjobb

Förutom feriearbete erbjuder kommunen tillsammans med Hubben drömsommarjobb till kommunens ungdomar. Målet med drömsommarjobb är att du ska få jobba med någonting som du brinner för och samtidigt samla på dig erfarenhet och lärdom om att driva ett projekt. Tidigare deltagare har bland annat arrangerat talangshow för unga och barn, uppträtt med musik och sång på äldreboendena i Forshaga och Deje, arrangerat konserter, drivit sommarcafé, gett ut en tidning, producerat filmer och haft fotoutställningar.

Alla idéer och förslag är välkomna men vi vill att du fyller i drömplanen här nedan och beskriver hur du tänker jobba under de veckorna drömsommarjobbet pågår. Du kommer självklart ha tillgång till coacher under dessa veckor som kommer att hjälpa dig på vägen och mot dina mål. Begränsat antal platser.

DrömplanPDF

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-05-02

Sidan uppdaterad:

2019-11-13