Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Anmäl dig till Kulturskolan

Idag öppnar anmälan till Kulturskolans hösttermin. I samband med det lanseras det nya bokningssystemet StudyAlong.

För att öka tillgängligheten till Kulturskolans verksamhet och förenkla bokningsprocessen till våra kurser byter Kulturskolan bokningssystem inför höstterminen 2020. Systemet heter StudyAlong och innebär bland annat att du på ett enkelt sätt kan se lediga platser i samband med bokning samt få tillgång till lärplattform och undervisningsmaterial.

Anmäl dig till Kulturskolans kurser via StudyAlonglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster från och med idag, den 15 juni.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-06-15

Sidan uppdaterad:

2020-06-15