Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Besök på våra äldreboenden

Nu finns möjlighet att besöka närstående utomhus som bor på särskilt boende.

Från vecka 24 kan du boka tid för besök på det boende där du har en anhörig/närstående. Besöket kommer ske utomhus i trädgårdsgrupp med Coronaavstånd mellan besökare och den boende.

För att minska risken för smittspridning behöver vi hjälpas åt genom att:

  • Följa personalens instruktioner och anvisningar
  • Vara högst två anhöriga per besök, i första hand de som vanligtvis besöker sin närstående. Om barn närvarar vid besöket ansvarar vårdnadshavaren/besökaren för att barnet är frisk och håller avståndet
  • vara helt friska vid besöket. Inga besökare får ha förkylningssymptom
  • inte ha med förtäring
  • inte har fysisk kontakt med närstående

Besöken bokas under vardagar direkt med avdelning på boendet. Besökstider: tisdag, onsdag, torsdag och söndag klockan 13.30-16. Längden på besöken är max 30 minuter.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-06-04

Besök på äldreboenden

Sidan uppdaterad:

2020-06-04