Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-02-22
Vi letar vattenläcka i Forshaga
Just nu är vattenförbrukningen på nätterna högre än normalt och vi misstänker därför en vattenläcka. Hör av dig om du ser något misstänkt!
Läs mer om Vi letar vattenläcka i Forshaga

Digital lärplattform i grundskolan

Vid höstterminens start kommer kommunens alla grundskolor att börja arbeta med en ny lärplattform, Infomentor. Via den blir det enklare för föräldrar att följa sitt barns vardag på skolan

Systemet kan du som vårdnadshavare följa ditt barns kunskapsutveckling, ta del av information från skolan, göra frånvaroanmälningar och boka utvecklingssamtal med lärare.

För att ha tillgång till lärplattformen behövs personliga inloggningsuppgifter, vilka skickas ut via post v.33 och v. 34 till vårdnadshavare. Lärplattformen kan nås via dator, surfplatta eller smartphone.

Vi som arbetar på skolan håller som bäst på att lära oss funktionerna så allteftersom så kommer du som vårdnadshavare märka hur informationen från oss här på plattformen utvecklas. Fint om du kan ha lite tålamod med oss under tiden!

Appen rekommenderas

För att få ut så mycket som möjligt av Infomentor förespråkar Forshaga kommun användning av appen. Via appen kan man nämligen få notiser om nyheter, information uppdateringar som rör ditt barns skolgång

Infomentor är en plattformsoberoende tjänst fungerar användningen lika bra på alla surfplattor, smarta telefoner och datorer, så länge webbläsaren är uppdaterad.

Under hösten kommer ärven vårdnadshavare med barn i förskolan att få inloggning men just nu används Infomentor av förskolan internt.

Har du frågor om InfoMentor kontakta Elisabeth Olfosson elisabeth.olofsson@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Från höstterminen 2020 kan du som är gymnasieelev ansöka om digitalt busskort via e-tjänst

Sidan uppdaterad:

2020-08-19