Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Digitalt busskort för dig som är gymnasieelev

Är du gymnasieelev och folkbokförd i Forshaga kommun?
Från och med höstterminen 2020 ansöker du om busskort via en e-tjänst och får då ett digitalt busskort i Värmlandstrafiks app.

För att ansöka om ett digitalt busskort (det går även att ansöka om traditionellt plastkort via e-tjänsten) behöver du ha ett BankID, ett SäkerhetsID fungerar inte. Har du inget eget BankID kan en förälder eller vårdnadshavare söka för dig.

E-tjänsten öppnar måndag 3 augusti 2020. Mer information om gymnasiebusskort kommer här på webben i anslutning till att ansökan öppnar.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-06-05

Från höstterminen 2020 kan du som är gymnasieelev ansöka om digitalt busskort via e-tjänst

Sidan uppdaterad:

2020-06-05