Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-02-22
Vi letar vattenläcka i Forshaga
Just nu är vattenförbrukningen på nätterna högre än normalt och vi misstänker därför en vattenläcka. Hör av dig om du ser något misstänkt!
Läs mer om Vi letar vattenläcka i Forshaga

Konstrunda blir konsthelg

Lustenrundan 2020 ser lite annorlunda ut än vad traditionen lyder. Men den sista helgen i augusti finns det trots det flera möjligheter till en konst- och hantverksupplevelse.

Den sista helgen i augusti fylls varje år Forshaga kommun av konst och hantverk av olika slag i konstrundan Lustenrundan. Med anledning av den rådande pandemin tar rundan i år ny form. Konstrundan är inställd. Däremot finns det andra möjligheter att ta del av lokala utställares verk och lokal konst.

Digital utställning

Den 29 augusti kommer en digital utställning att publiceras på forshaga.se/lustenrundan. Där finns flera utställare representerade med utvalda verk.

Hittaut Forshaga samarbetar med Lustenrundan

I friskvårdsatsningen Hittaut Forshagas app kommer det under helgen 29-30 augusti att publiceras nya unika checkpoints. Dessa leder dig som deltar till olika konstverk och utställare i Forshaga kommun. Målet är att hitta dessa checkpoints och registrera dem i appen eller på Hittauts webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla som registrerar checkpoints under konsthelgen är med i utlottningen av verk från Lustenrundan-utställare.

Öppna ateljéer

Några utställare har valt att hålla sina lokaler öppna i egen regi den sista helgen i augusti. Vilka dessa är kommer att publiceras på forshaga.se/lustenrundan.

Njut av vår kommuns olika platser, möt konstnärer och upplev konst på nya sätt.
Ta hand om varandra på sensommarens konsthelg! 

Länk till mer information om Lustenrundan 2020.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2020-08-22