Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-03-04
Läcksökning från luften med drönare
Torsdag 4 mars till lördag 6 mars kommer Forshaga energi utföra fjärrvärmetermografering med drönare över centrala Forshaga med omnejd. Om du bor i närheten och ser en drönare mitt i natten, så är det Forshaga energis entreprenörer som jobbar för att säkra trygga värmeleveranser.
Läs mer om Läcksökning från luften med drönare

Lyckad vernissage

Den 14 januari var det vernissage för konstnären Pelle Bulls debututställning på Daglig verksamhets Titta-in butik i Forshaga.

Det bjöds alkoholfritt bubbel med tillhörande snacks. Det var god stämning och en glad konstnär som gick runt och minglade med alla besökare. Det var en lyckad och välbesökt begivenhet. Pelle Bull ställer ut ett tjugotal tavlor.

Pelle Bulls vernissage

Konstnären Pelle Bull får en kram av Linda Bergman

Forshagakonstnären Pelle Bull använder sig av en spännande blandteknik. Istället för en ordinär canvas målar Pelle Bull på klässbolsdukar, med kraftiga lager textilfärg. Kännetecknade är hans klara färger och naiva stil, ibland med en komisk botten som accentueras av en rejäl svärta. En tavla sticker ut mer teknikmässigt där konstnären valt att även sätta fast ett föremål på duken. Det är först vid ett närmare betraktande som det blir mycket tydligt, att det är ett par glasögonbågar monterade på duken. Ett djärvt och mycket effektfullt val.

Vernissage

Pelle Bull med besökare Andrea Jarl

Pelle Bull är känd sedan tidigare av den lokala publiken i Värmland då han har deltagit i utställningar på Kraftstationen i Deje, och i samband med Lustenrundan som anordnas i slutet av augusti varje år.
Vernissage

Ing-Marie Fritzson försjönk i konstnär Pelle Bulls bildvärld

Passa på att se denna mycket spännande debututställning på Titta-in butiken. Utställningen pågår till och med fredagen den 24 januari.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2020-01-17