Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Pop-up mötesplatser i kommunen

På utvalda platser från Dyvelsten i söder till Olsäter i norr kommer invånarna att hitta saker som uppmuntrar till olika lekar och möten.

Kommunen kommer varje onsdag med start den 24 juni och fem veckor framåt placera ut bland annat filtar, strandstolar, strandleksaker, kubbspel, fotbollar och möbler som den som besöker platsen får låna. Initiativet är ett sätt att synliggöra de olika mötesplatserna som finns i Forshaga för både invånare och besökare på ett nytt sätt.

Kanske hittar du ett nytt favoritställe att vara på? Berätta genom att använda #vimötsiforshaga på sociala medier.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-06-24

Sidan uppdaterad:

2020-06-24