Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Snart landar Kontakten i din brevlåda

I slutet av veckan delas sommarnumret av kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!

Årets tredje nummer av kommuntidningen Kontakten är en sommarspecial. I det kan du få tips om våra badplatser, vandringsleder, ställen att utöva spontanidrott på och våra fina lekplatser. Dessutom kan du läsa om översiktsplanen, Klarälvsbanan, Klarälven, föreningslivet och våra ungdomssamordnare. Missa inte heller texten om att gå på spökvandring i sommarnatten.

Trevlig läsning!

Kontakten 3/2020PDF

Till sidan om kommuntidningen

Till sidan om bebisuppvaktning 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-06-09

En bild av tidningens framsida

Sidan uppdaterad:

2020-06-09