Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-23. Fram till och med 28 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Vem vill du nominera till ett stipendie?

Varje år uppmärksammar kommunen goda insatser genom att dela ut fyra olika stipendier. Nominera din kandidat senast 25 oktober 2020.

Stipendierna är på vardera 10.000 kronor. De stipendier som finns att söka i år är Stefan Holm-stipendiet, ungdomsledarstipendiet, kulturstipendiet samt stipendiet årets värdeskapare. Vem vill du hylla lite extra i år? Nominera senast den 25 oktober.

Kulturstipendium

Stipendierna delas ut till en eller flera personer som gynnat kulturen på ett positivt sätt för Forshaga kommun.

Stefan Holm-stipendium

För att stimulera andra idrottsungdomar till att följa Stefan Holms goda exempel, har vi inrättat Stefan Holm-stipendiet. Stipendiet delas ut till den idrottsungdom som visat stor talang i sitt idrottsutövande, bor i Forshaga kommun och är i åldern 15-20 år.

Ungdomsledarstipendium

Stipendierna delas ut till en eller flera personer som i sin gärning gynnat ungdomsarbetet och visat initiativrikedom och betydande förmåga inom området.

Årets värdskapare

Stipendiet delas ut till en eller flera personer, en förening eller ett företag som visat ansvarstagande och ambassadörskap för vår gemensamma plats.

Läs mer om stipendierna och nominera

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-09-16

Stipendium

Sidan uppdaterad:

2020-09-23