Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-23. Fram till och med 28 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Vill du vikariera inom vård och omsorg i sommar?

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare - varje dag!

Inom vård och omsorg arbetar vi med att ge människor en fungerande vardag. Vårt jobb är att underlätta livet för den som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.  

Vem är du?

Vi tror att du är en trygg, engagerad person som tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att se helheter och kan konsten att skapa goda möten med såväl kollegor som med brukare och deras anhöriga.

För att söka ett semestervikariat hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning, men det är inget krav. Har du erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att kunna jobba inom hemtjänsten krävs att du har körkort. 

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet. Arbetet innebär att du hjälper personer med vardagliga sysslor och rutiner, till exempel personlig omvårdnad, stöd med hygien, medicinering, måltider och social samvaro. Här finns dag-, kvälls- och nattjobb. Vi erbjuder vikariat från 80% eller enligt överenskommelse.

Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, till exempel för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs med dig och du med oss.

För dig som inte bor i kommunen finns goda pendlingsmöjligheter med buss, bil eller cykel. 

Ansökan

Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg via respektive annons. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med någon av kontaktpersonerna nedan för alternativ sökväg.

Läs mer och sök våra lediga tjänster 

Kontaktpersoner

Mari Johansson, enhetschef hemtjänst, 054-17 21 27
Ann-Louise Wall, enhetschef hemtjänst, 054-17 23 29
Sandra Wirvén, enhetschef hemtjänst, 054-17 20 59
Sussanne Johansson, enhetschef boenden, 054-17 21 93
Maria Lindh, enhetschef boenden, 054-17 23 13
Therese Weng, enhetschef LSS, 054-17 23 40
Bernt Fagrell, enhetschef LSS, 054-17 21 23
Patrik Bark, enhetschef HSL, 054-17 20 66

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2020-03-09

Sidan uppdaterad:

2020-03-09