Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-03-04
Läcksökning från luften med drönare
Torsdag 4 mars till lördag 6 mars kommer Forshaga energi utföra fjärrvärmetermografering med drönare över centrala Forshaga med omnejd. Om du bor i närheten och ser en drönare mitt i natten, så är det Forshaga energis entreprenörer som jobbar för att säkra trygga värmeleveranser.
Läs mer om Läcksökning från luften med drönare

Vi söker familjehem

Att vara ett familjehem innebär att du tar emot barn i ditt hem under en period av barnets liv eller under hela barnets uppväxt. Du samarbetar med socialtjänsten och barnets föräldrar och det är alltid barnets behov som står i centrum.

Ett familjehem är ett komplement till barnets egna föräldrar. Barn och ungdomar som placeras i familjehem kan placeras utifrån brister i hemmiljön eller utifrån eget beteende.

Barnen eller ungdomarna som placeras har behov av struktur, tydlighet, förutsägbarhet samt trygga vuxna. Det är av stor vikt som familjehem att ha den tid som krävs för en till familjemedlem.

Som familjehem behöver du ha en trygg och stabil livssituation, tid och engagemang att ta emot ett barn. Alla i familjen behöver vara överens om att bli familjehem.

Ersättning utgår enligt SKRs rekommendationer för familjehemsplaceringar.

Är du intresserad av att bli familjehem?

Kontakta någon av våra familjerättssekreterare via kommunens växel på telefon 054-17 20 00. När växeltelefonen är stängd kan du även ringa telefonnumret 054-17 23 69.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Vi söker familjehem

Sidan uppdaterad:

2020-01-16