Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan

Distansundervisning för högstadiet från måndag 29/3

På inrådan från Smittskydd Värmland kommer distansundervisning på högstadiet för årskurs 7-9 införas. Det innebär distansundervisning från måndag 29/3 till påsklovet. Förskoleklasser och elever i årskurs 1-6 får fortsatt undervisning på plats i skolans lokaler.

Distansundervisning för högstadiet Dejeskolan och Forshaga lärcenter

Smittspridningen i samhället i har den senaste tiden ökat. På inrådan från Smittskydd Värmland har Barn och utbildningsförvaltningen i Forshaga kommun beslutat om distansundervisning på högstadiet på Dejeskolan och Forshaga lärcenter (årskurs 7, 8 och 9) som en förebyggande åtgärd. Det innebär distansundervisning från och med måndag 29 mars till påsklovet. Måndag den 12 april planeras undervisningen att genomföras som vanligt i skolan enligt schema.

Förskoleklasser och elever i årskurs 1–6 kommer fortsatt undervisas på plats i skolorna.

Varje klass kommer att få specifik information vad som gäller kring deras undervisning via InfoMentors blogg. I möjligaste mån kommer schemat följas. Vid frågor kontakta skolan.

Skollunch

Det finns möjlighet att från klockan 11 hämta skollunch i en matlåda vid matsalarna. För elever på lärcenter hämtas matlådan på lastkajen vid parkeringen och för elever på Dejeskolan vid matsalens baksida. Använda ringklocka vid hämtning. Vårdnadshavare anmäler via webblänk som kommer via meddelande i InfoMentor.

Mer information om distansundervisning högstadiet i digital lärplattform InfoMentor

Mer information om kommunens anpassningar av verksamheter utifrån aktuellt läge

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Distansundervisning för högstadieelever

Sidan uppdaterad:

2021-03-26