Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-07-29
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen
Förbrukningen av dricksvattnet är nu stabil och därför väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med torsdag 29 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med försiktighet även i fortsättningen.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen

Hittaut och hitta fler checkpoints

Från och med idag kan du nu ta dig ut och hitta fler av Hittaut Forshagas checkpoints. Och tittar du noga på de nya stolparna hittar du även en hälsning från Lustenrundan.

Hittaut Forshaga släpper extra checkpoints fyra gånger under säsongen. Detta är det tredje släppet. Nu kan du hitta extra checkpoints i Skived.

På de nya stolparna finns en QR-kod från Lustenrundan. Scanna den för att få bläddra i årets digitala utställning fylld med lokala konst och hantverk från lokala konstnärer.

I friskvårdsatstningen Hittaut ska du med hjälp av karta leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. Kartan finns både i tryckt format och i appen hittaut.

Alla checkpoints, även kallade stolpar, finns från säsongsstart markerade i den tryckta kartan men några av dem sätts ut senare ute på fältet och i appen.

Läs mer om Hittaut Forshaga.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2021-07-15