Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-21
Underhåll av vattenledning Visterud
Vi planerar underhåll av vattenleldningarna vid vattenverket i Visterud. Vattnet stängs av idag klockan 11.30 för boende mellan Visterud och Halla. De som är berörda har fått SMS. Arbetet beräknas pågå hela dagen.
Läs mer om Underhåll av vattenledning Visterud
2021-06-07
Bevattningsförbud från 7 juni
Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare.
Läs mer om Bevattningsförbud från 7 juni

Kommunstyrelsens ordförande i samtal med kronprinsessparet

Kommunstyrelsens ordförande Per Lawén hade idag, den 9 juni, ett digitalt samtal med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Samtalet handlade om coronapandemin och hur den påverkat kommunen, men också om andra aktuella ämnen.

Under samtalet berättade Per om det omfattande arbete som Forshaga kommun genomfört under pandemin, och han lyfte särskilt kommunens medarbetare.

-Jag är glad över Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels besök och deras intresse för hur pandemin påverkat vår kommun. Jag berättade om pandemins inverkan på vårt samhälle, våra barn, allmänheten, vårt näringsliv, våra anställda och kommunen på olika sätt. Jag framhöll de fina insatser som gjorts av vår personal, civilsamhället, regionen och staten – och så bra det fungerar när alla hjälps åt, berättar Per.

Per pratade bland annat också om kommunens arbete med att stärka den lokala demokratin, och om satsningen att utnämna Forshaga till MR-kommun (mänskliga rättigheter).

Avslutningsvis hälsade kronprinsessparet till kommunens anställda och alla invånare i Forshaga kommun.

Foto: Kommunstyrelsen ordförande Per Lawén som via dator samtalar med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Foto: Dataskärm med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Sidan uppdaterad:

2021-06-09