Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-07
Bevattningsförbud från 7 juni
Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare.
Läs mer om Bevattningsförbud från 7 juni

Skolavslutning 2021

Skolavslutningen 2021 kommer att vara annorlunda även i år på grund av den rådande pandemin. Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer, vilket innebär att vi har skolavslutning endast för elever.

Samtliga klassers avslutningar kommer att ske i respektive klassrum och i år är det endast elever och personal som är med. Detta innebär att skolavslutningen kommer att genomföras utan vårdnadshavare eller andra annhörigha närvarande.

Mer detaljer kring skolavslutningen för respektive klass och skola har publicerats i lärportalen InfoMentor.

Tillsammans hjälps vi åt för en trygg kväll

Under kvällen och kommer ungdomssamordnare att fälta för att möta unga såväl som att förebygga risker. De går att nå under hela kvällen och natten på fälttelefon 076-725 34 85.

För att ytterligare skapa trygghet i vår kommun uppmuntrar vi vårdnadshavare och andra vuxna att finnas närvarande genom att till exempel nattvandra.

Skolavslutning kan innebära fest för flera unga. Var uppmärksam på dina barn och visa omtanke. Prata om alkohol och droger med din tonåring. Bjud inte på alkohol och köp inte ut. Du som vuxen kan göra skillnad genom att säga nej och att samtala med ditt barn om att det också är okej att säga nej till vänner. Vid misstanke om langning ring Polisen på 114 14.

Digital skolavslutningsfestival

Fira skolavslutningen på distans men ändå tillsammans på festivalen Lots of Love! Från klockan 19.00 den 11 juni sänds en kväll med artistframträdanden, intervjuer, filmklipp, sommarhälsningar och tävlingar och mycket mer! Programmet sänds på www.lotsoflove.nu.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2021-06-08