Till starsidan
Till starsidan
2022-08-19
Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
För att öka trafiksäkerhet och framkomlighet bygger Trafikverket om väg 62 till mötesfri väg på sträckan mellan Norra Sanna och norra infarten till Forshaga. I samband med ombyggnationen kommer vägen att stängas av och trafiken ledas om 22 augusti – 24 september.
Läs mer om Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
2022-08-14
15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.
Läs mer om 15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.

Anmäl dig som utställare till Vardagsliv 2022

Vardagsliv är tillbaka - mässan där vi som bor, lever och verkar i Forshaga kommun står i centrum. Presentera din verksamhet och möt andra likasinnade, nya kunder, fler medlemmar och andra nyfikna besökare.

Du som företagare, förening eller organisation är varmt välkommen att kostnadsfritt visa upp din verksamhet på mässområdet i och omkring Forshaga lärcenter. Det finns möjlighet att delta med monter, aktivitet eller på annat vis som passar just din verksamhet. Tillsammans visar vi upp allt vår gemensamma plats har att erbjuda!

Mässområde på Forshaga lärcenter

Platsen för årets mässa är Forshaga lärcenter. Här finns flera olika lokaler som kommer att nyttjas som mässområde bland annat torget och sporthallen. Vi kommer också nyttja området runt byggnaden.

Praktisk information

Mässan ägen rum lördagen den 1 oktober 2022 klockan 12-16. Vi återkommer med mer praktisk information kring tider för monterbygge, placering, marknadsföring med mera längre fram i planeringen.

Boka plats på Vardagsliv 2022

För att delta på mässan ska du anmäla dig och din verksamhet senast den 31 augusti. Välkommen!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2022-08-01