Till starsidan
Till starsidan

Boka din plats på Hubben, årskurs 4-6

Det är många som vill besöka mötesplatsen Hubben i Forshaga varje vecka. Förra veckan öppnade vi upp våra lokaler för mellanstadieelever, vi märkte då att det till och med är så många att vi inte kan ta emot alla samtidigt.

Det höga besöksantalet har det inneburit att vi på förhand behöver ta emot anmälningar för vilka som vill komma då Hubben Forshaga har öppet.

Förbokningen gäller för dig som går i mellanstadiet, årskurs 4-6. Välj om du vill besöka Hubben på tisdag klockan 15–17 och/eller torsdag klockan 15–17. Bokningen av plats på Hubben gör du genom våra E-tjänster. Om du inte kan använda E-tjänsten kan du kontakta kommunens växel, på nummer 054-17 20 00, och boka via telefon.

Nya tider släpps oftast fredagar inför kommande vecka.

Hubben ska vara en trygg och trevlig miljö

Det är roligt att många vill komma till oss på Hubben. För att mötesplatsen ska fortsätta vara en plats att trivas på och för att fler ska ha möjlighet till att hänga där, inför vi nu den här bokningslistan på prov.

Varje kväll har vi plats för 70 besökare på Hubben Forshaga. Maxantalet är satt för att lokalerna ska vara säkra, enligt de brandskyddsregler som finns att ta hänsyn till, samt för att du som besöker oss ska känna att det är en trivsam miljö att umgås i.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2022-09-30