Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50

Hubben har skaffat app

Nu är Hubbens verksamhet även tillgänglig i din telefon. Genom appen Ungdomsappen.se kan du boka rum, spel och andra saker som vi lånar ut på Hubben samt anmäla dig till aktiviteter.

Var med oss på Hubben även i telefonen genom att ladda ner appen Ungdomsappen.se via AppStore eller Google Play. I appen ska du registrera dig och skapa ett konto, sedan söker du efter Hubben Forshaga för att få tillgång till våra rum, spel och aktiviteter.

Som vårdnadshavare godkänner du att ditt barn registrerar sig på appen och genom det får du också en inblick i verksamheten.

Boka rum och saker i appen

När du besöker Hubben ska du läsa av en QR-kod för att registrera ditt besök hos oss, på så vis lär vi känna varandra mer och vi har koll på hur många som besöker Hubben varje vecka. Du behöver alltså inte längre förboka din plats hos oss via E-tjänsterna här på webben.

Via appen kan du även boka rum, pingisrack och tv-spel med mera inför sitt besök eller på plats. Vi ser då tydligt när något är utlånat och även när det är tillbakalämnat.

Kontakt med personalen

Självklart kan du också kontakta oss som jobbar på Hubben via appen och ställla frågor, komma med synpunkter ellerföreslå idéer för vad du vill göra.

Framöver hoppas vi på att hitta flera samarbeten med föreningar och företag som ska bli förmåner för dig via appen. Så håll dig uppdaterad så att du inte missar något!

Läs mer om ungdomsappen.se och hur du registrerar dig.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2022-11-11