Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50

Just nu söker vi kontaktfamilj och familjehem

Alla barn kan inte bo hemma hos sina föräldrar. De behöver komma till en familj där de kan få trygghet, omsorg och kärlek. Vi söker just nu kontaktfamilj och familjehem som kan ta emot ett eller flera barn/ungdomar.

Individ- och familjeomsorgen i Forshaga söker kontaktfamilj som kan ta emot en pojke varannan helg i sitt hem. Pojken är 4 år och har särskilda behov.

En kontaktfamilj tar emot barn som inte kan bo hemma på heltid. Barnet kan ha egna behov av att komma till ett annat hem vissa helger/dagar eller så kan föräldrarna behöva avlastning.

Vi söker kontinuerligt kontaktfamiljer och även familjehem som kan tänka sig att ta emot barn/ungdomar för stadigvarande vård och omsorg. Familjehem innebär att barnet/ungdomen bor på heltid i familjehemmet.

Som kontaktfamilj och familjehem behöver du ha en trygg och stabil livssituation, tid och engagemang att ta emot ett barn.

För mer information och intresseanmälan kontakta oss via formulär i länken eller på telefon 054-192442.

Mer information om kontaktfamilj/familjehem

Intresseanmälan familjehem, jourhem, kontaktfamilj eller kontaktperson

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2022-11-09