Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2022-05-16
Störning Klarälvsbanan 17 maj
Planerat arbete med installation/montering av cykelräknare som sker norr om överfarten gamla vägen mot Deje gör framkomligheten där begränsad.
Läs mer om Störning Klarälvsbanan 17 maj

Ny tillfällig förskoleavdelning öppnas i februari

Högt tryck på förskoleplatser gör att vi öppnar en ny tillfällig förskoleavdelning i Familjecentrums lokaler i Forshaga. Det innebär också att Öppna förskolan behöver anpassa sin verksamhet.

Forshaga kommun växer och för att möta behovet av förskoleplatser kommer vi öppna upp en avdelning för 8-9 barn i de lokaler som Öppna förskolan har idag. Det kommer att ske under perioden februari till och med juni under tiden vi väntar på att två nya avdelningar vid förskolan Gullvivan i Grossbol är på plats. Ni som får placering i den tillfälliga förskoleavdelningen kommer få mer information från handläggare barn- och utbildningsförvaltningen.

Öppna förskolans verksamhet anpassas

Under perioden februari - juni 2022 behöver Öppna förskolan anpassa verksamheten. Uteverksamhet kommer erbjudas måndagar och fredagar klockan 10-12 med start 14 februari. Barnvagnspromenaderna fortsätter som vanligt. Håll utkik på Familjecentrums instagramsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där personalen lägger ut aktuell information.

Övrig verksamhet i Familjecentrum påverkas inte

Barnhälsovården (bvc), barnmorskemottagningen och förebyggande stödet finns kvar i Familjecentrum och fungerar som vanligt.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Flicka pekar på mattetal på grön tavla

Sidan uppdaterad:

2022-01-27